PERFECTE

PRESENTATIES

Vindbaarheid website


Bezoekersaantallen website verhogen: vindbaarheid vergroten

Topzo kan als marketing specialist de bezoekersaantallen voor uw website vergroten door een slimme en intensieve zoekmachine marketing campagne uit te voeren voor uw site. Uw website wordt dan gevonden op relevante zoekwoorden, wat u meer bezoekers, meer omzet en meer opdrachten op zal leveren.

Vindbaarheid website vergroten

Door ervoor te zorgen dat uw website een optimale structuur voor zoekmachines heeft vergroot Topzo de vindbaarheid van uw site voor zoekmachines. Daarnaast meldt Topzo uw website bij alle grote zoekmachines aan, en optimaliseren wij uw site zodat zoekmachines deze hoger op hun ranglijsten zetten. Ook u kunt bij de bovenste resultaten staan!


Marketing campagne

Naast de vindbaarheid en optimalisatie van uw website verzorgt Topzo ook graag de complete marketing campagne voor uw product of site. Het creeren van naamsbekendheid voor uw product of dienst is dan de doelstelling, en deze doelstelling realiseren wij door middel van slim gebruik van PPC campagnes, banner advertenties en het slim toepassen van zoekmachine marketing.

Offerte aanvragen