PERFECTE

PRESENTATIES

3D Bureau


Topzo is een van de weinige specialisten in Nederland als het gaat om het maken van 3D animaties en motion graphics op maat. Wat u ook wilt laten visualiseren, onze 3d animatoren kunnen het voor u modelleren en animeren. 

Wij hebben diverse modellen voor zulke animaties, rangerend van goedkopere placeholder animaties voor bijvoorbeeld langdurige, kostenefficiente reclamecampagnes, getekende animaties, 3D animaties of levensechte 3D, bij Topzo is alles mogelijk. Al 10 jaar verzorgen wij woord en beeld voor het Nederlandse bedrijfsleven.  Met innovatief design bereikt u een groter publiek en kunt u effectief uw product of dienst naar de klant brengen. 

Wat is er mogelijk in 3D?

Alles. Maar daarmee zeg je te weinig, dat is te breed. Maar denk aan product demonstraties, software tutorials, geanimeerde bedrijfslogo's, korte trailers, flitsende intro's, uitleg van uw diensten of producten, virale marketing of bedrijfsfilm. De mogelijkheden van 3D zijn grenzeloos. Alles wat u zich in kunt beelden kan in 3D ook werkelijkheid worden.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van kwaliteits 3D heeft Topzo een hoop kennis en vaardigheid in huis om uw productie het stuk extra te geven dat nodig is om er kwalitatief bovenuit te springen.  Onze innovatieve responsive manier van presenteren betekent bovendien een full screen presentatie van uw video, onafhankelijk van het gebruikte apparaat. 

Offerte aanvragen